2024. szeptember 15., vasárnap

Mára csak ezt küldöm:

...figyelem-elterelőnek, vagy vidámítónak, netán vigasztalónak. (Bár meglehet, nem mindenki látja úgy a jelenlegi helyzetet, mint én......)

 

Nem tudok magamhoz térni a tegnap esti-ma reggeli meteorológiai tévé-hírek után. Hatalmas árvíz, méteres hó....Hegyen rekedt állatok...nem kellene, lenne szabad tévét néznem....

Valami, valami nagyon nincs itt rendben....

A 950 méteres magasságban található Raurisban (is)  csütörtök délután óta havazik....


2 megjegyzés:

  1. Az elmúlt héten már nagyon idegesített untam már az időjárás meleg rekordjának emlegetése a hírekben, akkor mondtam magamban hogy lehet egy hét múlva meg esik majd a hó. Nagyon rászóltam , a fecskék is amikről a napokban írtál szegényeket megzavarta a hideg most keresik a helyet ahol kicsit pihenhetnek melegedhetnek .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olyan káoszosnak látom jelenleg a helyzetet... és hogy őszinte legyek, nem csak az időjárási helyzetet...és cseppet sem örülök ennek. Szeretnék békésebb napokat élni még...ne kelljen minden nap azzal ébrednem, hogy "na, mi történt megint az éjjel" ???Egy dolgon gondolkodom, egyre intenzívebben: nem kellene bekapcsolnom a tévét és a számítógépet. Lehet, hogy ez a megoldás ?

      Törlés