2024. október 26., szombat

Kérlek, ne vedd dicsekvésnek....

....de olyan ritkák az ember életében a boldog percek... Talán még természetes is, hogy azokat szeretné megosztani ("világgá kürtölni")...
Nos, szóljon a "trombita", ez a komment várt ma reggel a blogban:

Névtelen2024. október 26. 1:47

Eddig “hallgattam”, azaz csak olvasgattam a blogot, melyre egy Petőfi-házról írt bejegyzésen keresztül találkoztam néhány hete. Most úgy gondoltam, jobb, ha a kedves idős hölgy is tudja, hogy legalább egy fiatal olvassa az írásait és érdekesnek tartja :) 2022. május 1-nél tartok visszafelé. Kérem, írjon tovább! Nem tudom pontosan megfogalmazni milyen hatással van rám, de nagyon szeretem. Olyan, mintha a nagymamáim gondolataiban olvasnék - azaz olyannak érzem, mert ők nem igen kommunikálnak a jelenről. Köszönöm, hogy belátást enged a generációjának látásmódjába, és mindennapi gondjaiba! Kata (40)


Mi mást is válaszolhattam volna ? 


Érted/miattad és a néhány még meglévő régi "barát" miatt érdemes leírni a gondolataimat. Semmit nem tudok általuk megváltoztatni, de talán a múltat megismertetni és a jövő veszélyeire figyelmeztetni esetleg... De ha csak 2 kellemes percet szerzek valakinek, nekem már az is öröm...Köszönöm, hogy jelentkeztél ! ♥ Amíg "ki nem esik kezemből az egér" valószínű írni fogok...Néha ugyan gondolkodom az abbahagyáson, de aztán pár nap múlva kiderül, hogy nem tudok én írás nélkül élni..."Ilyen vagyok ilyen..."

Az égvilágon semmit nem akarnék ehhez még hozzáfűzni, csak annyit, hogy örülök és köszönöm.


8 megjegyzés:

  1. Milyen szép megnyilvánulás a fiatal generációból. Az érzèsek nem függenek a generációtól, ezek a szivben lélekben laknak. Boldogok azok akik birtokolhtják mindezeket.
    Egy Szépkorú, Fodorka hü olvaója.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ♥ Eisvogel, tudod, hogy te is a "hűséges kedvenceim" egyike vagy !!! Köszönöm soraidat !

      Törlés
  2. Kedves bejegyzés az ilyen megerősít bennünket abban hogy hasznos amit megosztunk másokkal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éva, te is tudod - gyakorlatból - hiszen régi blogíró vagy - hogy milyen jólesik néha a kedves, dicsérő szó. Ebben a "vad világban" legalább a blogosok tartsanak össze !!!

      Törlés
  3. Ez aztán a dícséret! Folytasd csak örömmel, mi meg örömmel olvasunk (igaz, én az idősebb korosztály vagyok) - th

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm th - a jó, az egyetértő, megértő szó olyan ritka, hogy nagyon meg kell becsülni. Kellőképp hálás is vagyok nektek érte....

      Törlés
  4. Nagy öröm, ha az ember ilyen visszajelzéseket kap, és újabb önbizalmat is ad, hogy érdemes tovább csinálni.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontos a megfogalmazásod: önbizalmat ad, és megerősít abban, hogy érdemes tovább csinálni !

      Törlés