2021. január 10., vasárnap

Emlékeztető

Sajnos nincs blokkom és nem is emlékszem, mennyi lehetett tavaly a Trüffel cukiban egy krémes. De most dokumentálni szeretném, a blokkal: 2021 januárban 1 db. krémes 490.- Ft volt.

Persze lehet hogy ez csak nekem óriási összeg, de akkor is soknak tartom....



4 megjegyzés:

  1. Jó vagy!!!!!:)))) Így kell ezt csinálni! ;) Tényleg jó cuki ez a Trüffel? nagyon dicsérik, én még nem voltam, mert általában csalódni szoktam. Igazából a holland kockát és a sarokházat szerettem cukrászdákban enni, na, meg az islert elhozni!Egyébként nem hinném, hogy drága. Mindent rászámolnak, amit kell, meg amit nem szégyellnek. Ennyi. Akinek kell, megveszi.:) Puszi:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem, Pécs legjobb cukrászdája, ennek megfelelően a legdrágább is, de tény, hogy minőséget kapsz a pénzedért. Hát nem kell naponta oda járni - ez is tény...
      Többnyire tele van, nem lehet parkolóhelyet találni néha még a közelében sem.
      Fantasztikus a választékuk.

      Törlés
    2. A legjobb? És akkor mi van a Magdával? Én még ott tartok, hogy az a legjobb! Igaz, kb.20 éve voltam ott!:))) Nem vagyok egy cukrászdás...

      Törlés
    3. Igen, azt hiszem, a Magda is megvan (tavaly nyáron még megvolt) - és ott is finomságok vannak, de úgy gondolom, Pécsett most a Trüffel az első.

      Törlés