Sós? Hát, majdnem átvállaltam, de ha sós, akkor nem!:) Legközelebb a két végét süsd sósra, a közepét cukrozd meg, elmegyek érte!:))) Netán cukor helyet só került bele? Mert ilyen is van!;) Akkor pech!:( "Edd meg, amit főztél!"- szokták volt mondani.(Bocs!)
Nem, nálunk a sós túrós a "menő" 1972 óta, amikoris Drávasztáráról hazahoztam ezt a receptet. Lehet, furcsa, de mi szeretjük. A másik, ott tanult változat: az a régifajta cukor nélkül eltett szilvalekvár és apróra darabolt dió.... az is finom, csak a hozzávalók ritka és drága dolgok. És én bizony megeszem, nagyon szeretem a sósat, a citromos palacsintával együtt.... :-)
Guszta, finom lehet váljon egészségedre! Gondolom hogy mi bánt de már azon nem tudsz változtatni a rétesedet pedig majd beosztod pár napra!
VálaszTörlésSajnos igazad van. És meg fogom enni, még ha nem is örömmel....
TörlésSós? Hát, majdnem átvállaltam, de ha sós, akkor nem!:) Legközelebb a két végét süsd sósra, a közepét cukrozd meg, elmegyek érte!:))) Netán cukor helyet só került bele? Mert ilyen is van!;) Akkor pech!:( "Edd meg, amit főztél!"- szokták volt mondani.(Bocs!)
VálaszTörlésNem, nálunk a sós túrós a "menő" 1972 óta, amikoris Drávasztáráról hazahoztam ezt a receptet. Lehet, furcsa, de mi szeretjük. A másik, ott tanult változat: az a régifajta cukor nélkül eltett szilvalekvár és apróra darabolt dió.... az is finom, csak a hozzávalók ritka és drága dolgok. És én bizony megeszem, nagyon szeretem a sósat, a citromos palacsintával együtt.... :-)
Törlés